jueves, 7 de agosto de 2008


4r dia (5 de juliol)

Jo ja començo a notarme cansat, les pulsacions matinals pujen i a la majoroa de la gent de la concentració li comença a sentar malament l’alçada i les hores d’entrenamt, jo llavors encara aguantava però era inminent la gripada després d’entrenar tantes hores (que rern poc fetes però venint de la bici i de no fer res buff…) doncs aixó tu que encara aguantava però… doncs al test del matí al aixecar el braç saltant, doncs em va agafar un tiron i em vaig quedar cruixit… Doncs res tu, a esmorzar i agafar el funi cap a la gelera i eskiar com un comdemnat. A fer classes a veure si s’enganxa alguna cosa d’en Argu, de l’Arnau o d’en Javi. Després de fer classes fins les 11 o així vam anar a fer zetes amb les pells per pacticar les zetes ràpides. I res tu baixar cap al poble a dinar i aixó.
Per la tarde, a 2/4 de 4 o així agafem una pilota de 50 cm o així i vam començar a fer equilibris i abdominals, flexions i la ostia, era estàtic però dur de mala manera però bueno tu… al menys no passvem fred!!! Després vam anar a donar dues voltetes més al llac i cap a la dutxa i a sopar, després de fer una miqueta més de video vam anar al llietet a dormir quan trobem a l’habitació del costat, la d’en Rifà, l’Ander i l’Alvaro Sumozas un grapat de farina en el llit… La guerra contra els françesos!!!
“…Eterno…”

2r dia (3 de juliol)

Ens vam llevar a ¼ de 6 del matí per prendre les pulsacions al llit i anar a fer el 1r Test, jo estava a 46 pulsacions, era el que anava per sobre d’en Topo i en Marc, després va manar a fer el dit Test, aquest Test consistía en fer un salt vertical i amb la mà veure tot l’amunt que podíem arribar. Després vam anara esmorzar i vam agafar el “cuc” de les 7, la veritat és que el matí había sortit el temps de collons i tot i a l’entar dins del Funi em feia cosa… Doncs al sortir va ser la ostia. Habiam poca neu i dolenta però per ser l’agost i de gratis pos DE COLLONSS!!!!
Doncs la toma de contacte va ser la ostia però tot i aixó em pensava que sería més i les dues últimes hors vam fer 800 metrets amb pells. A 2/4 de 2 vam baixar cap al poble a dinar i a fer una dormideta, pasar entrenos, mirar material, comprar galà per als entrenos i fer e-mails de gelos. A la tarde per allà les 5 vam sortir a fer 5 testos més, un de salt amb peus junts, l’altre salt després de 4 passes, un atre de cordinació i algún que atre més que ja no m’en recordó tampoc, com que no haviem fet prou després va a donar un parell de voltetes al llac i a fer una pujadeta cap un dels Prats que rodejen el poble. I fins quarts de 8 les 8. Tot seguit ens fem la dutxadeta i cap a sopar, i després de fer manteniment de material i de veure els videos de l’entrenament per corretgir la posició i aixó cap al llit!
És com si cada día faltés més…

Tignes '08



TIGNES ‘08

1r dia (2 de juliol)

Cotxe, cotxe i més cotxe;
Vam quedar a les 9 del matí a Sants (Bcn), i jo per variar, vaig anar amb mum (6q) pare just a l’altre canto de l’estació… en fii... a 2/4 de 10 emprenem el viatge direcció a Girona a buscar al Topo i al Marc. El viatge va durar moltíssim, si més no a mi se’m va fer etern… Després de parar a dinar 20 minuts just avans de Montpellier i de posar benzina algún cop que altre, al final arribem a Bourg St. Maurice, al peu del port de Tignes-Val d’Isere.
I la veritat és que ja està perqué després d’arribar al port, vam sopar i com que etavem tan trinxats vam anar al llit, al sortig d’habitació em va tocar amb el Pellicer i el Patxi (Erlantz) o jo que sé com collons es diu… I res tu fins demà al matí.
Cada día que passa més dur, encara que m’aníma saber que queda menys…