sábado, 21 de febrero de 2009

VR + Relleus (Europeus)


Bueno, en tot cas he fict les fotos al revés, la primera és la dels relleus, la segona i la tercra arriban a la meta de la crono amb una lluita aferroissada que al final vaig guanyar!!













Bueno canalla començarem per allà la VR de ahir divendres, va ser una carrera molt xula, encara que era un Crono on era el mateix que la primer pujada d'una individual, saps? Inclús hi havia un porteig a un tram de 80 m ++ dins dels 580 totals de crono, bueno, la veritat és que desde la sortida ja es va dur un ritme infernal (desde el meu puntde vista), va ser la sortida més ràpida que havia fet mai a art dels relleus que... deixem-ho, en fi, la questió és que desde la sortida jo ja anava amb l'artillería de davan de cadets osigui, anava bastan ben colocat dintre del que hi podia anar, al final va sortir de perles perquè tots aquells els vaig aconseguir deixar enrere i vaig atrapar a uns pringadets de devan i tot (Un cadet francés i un júnior pololnès) bueno, i amb aquells van anar fent fins dal, vaig poder retallar-li al Nil, vaig avançar bastant ràpid al Guillem i el mateix a l'Ignasi ja que no es va trobar massa bé pero bueno. En tot cas la cursa que era bitraça tota ella però molt mal traçada ja que hi havien traçes que feien una zeta i d'altres que no però bueno ja és això suposo. La neu súper fonda que en les zetes se't enfonsava el pal i... sas?




Bun, al final, la crono acabava amb els skis a l'esquena i amb baixada. Els skis els duies a un lloc molt xulo i amb molta pendent per un tipus d'aresta i bueno, molt molt xulo. Llavors arribabes a dal i després baixaves per la aresta a la que anaves a espetegar (és a dir era una unió en un coll de una aresta amb una atre que pujava amunt) osease que llavors baixaves un troçet i ja feies meta, otal, aquí no vaig fer ni Top 5, vaig fer 5è dels 50 i piku que erem (conent encara).


Respecte els Relleus, súper conent de haber sigut el que he representat l'equip en categoría "youth" però he sigut un dels que l'ha portat a la destrucció però bueno encara! Hem fet quarts amb en Pinsi i la Naila i al menys hem donat punts, he caigut (per variar -.-") i tot i aixó he adelantat als Polonesos o jo que sé...) Bueno, una cursa de collons! Una abraçada i a reveuree!!!


Més informació a skinmo.org


PD: En javi, Vendrell, Manu en Kilian han fet els 2ns als relleus, i la resta ja ho daveu saber!


Una abraçada a tos i a reveure! (Genís Zapater)