jueves, 10 de febrero de 2011

skiadors.cat



Bueno, aprofito avui, primer dia de la concentració de joves (i alguna que altra senior com la Gemma Arrows i la Marta Pobleta-Riba) a Baqueira per presentar-vos una nova fita lograda per l'esquí de muntanya Català i que estic ben segur que d'aquí dos dies la projecció començarà a ser internacional.
Parlem d'una pàgina web promoguda per el reconegut skiador que ha transcorregut per grans dels paratjes de la muntanya anomenat Toni Elias de Matadepera, i un altre gran skiador que s'ha encarregat del tema informatic i que també a rodat per mars i muntanyes amb els seus skis, amb una gran experiencia tan en el món amateur com en el de competició és l'Albert Pérez, de Matadepera també (és que els de Matadepera som els millors collons!)
Doncs això, aquesta gent han promogut una pàgina web que serà la nova Meca de l'esquí de Muntanya Català amb totes les seves facetes tan el de dominguereix, el de competició i el de... el d'algun altre vamos!
Aleshores aquesta gent ha impulsat una web on poder participar i documentar-nos, estar informat sobre calendari, méteo, condicions de neu per indrets... I sobretot on ajuntarnos, poder-nos unir i estar en contacte. Això és quelcom súpernecesari i que l'esquí català li manca i aquesta gent ho han aconseguit!!
Per això demano que començem a impolsar-la, amants de la muntanya i l'esport en general, aquesta nova meta que s'ha creat i que entre tots la durem a port!
Salut!!

Genís Zapater