martes, 23 de febrero de 2010

Vall Fosca 2010


Bueno famíla, sabeu qui sóc? ja feia la tira de temps que no postejava. Res tu, la meva vida és tan aborrida que des de l'estiu passat només m'han passat 5 coses importants. Més a més desgràcies tu. 1. Tinc el carnet de cotxe, per tan la meva esperança de vida s'ha reduit uns 45 anys. 2. He aprobat el curs de 1r de Batx i estic a 2n, a que m'atrapin los fills. 3. He estat, vamos i hi estic, en un sobreebtrenament que m'arrastro com una rata de clavaguera, a cada carrera em fot fins hi tot l'apuntador. Estic en repòs a 47 bpm. 4. Vaig fer 3r d'espanya d'esquí d muntanya a formigal amb en Cardon com a guanyador i en Nacho andrés l'actor porno que no parla com a segon, i finalment 5. Estic concentrat amb l'espanyola per anar a els mundials a que m'acavin denfonsar la poca dignitat que tenia. bueno, de fet, que dignitat, si l'unic que em queda és l'orgull, que aixìomsi que no m'ho treu ningú :D.
Bueno, ara us parlaré una miqueta de la vall fosca :D, la cursa d'en Wein Garret i la Marta Pobleta, els nans del refugi de la Colomina!
La carrera maravellosa, encara que poc aconseguida per problemes externs (risc d'allaus, mal temps...) va estar prou bé, tenia més pla que pujada però bueno ja és això.
Res, jo vaig córrer amb L'Erlantz Gonzalez, un basco que va dando asco que esta molt fort, i sort que du un material de merda perquè sino m'hagués tret els ulls :D.
No la carrera va anar molt bé, ens ho varem passar de P. Mare i vam estar molt compenetrats encara que varem tenir varis problemes; per començar, vaig estrenar pells que em va deixar en Javi, i la part de baix, com que era pla, no lliscava ni enrere. La segona cosa va ser que sen's va patir la corda als 5 min de carrera, cosa que baixa molt la velocitat del equip i finalment la petada munumental mútua que vam fer, va ser la òstia, perìo bueno, ja esta bé!
e moment això són les animalades de la Vall fosca, ja que les baixades eren uns rectes de putíssima mare que bueno... van ser molt divertits encara que pobre erantz que li faltava una miqueta de practica baixant... Ja esta bé per això!
Res nois, aquí us deixo unes fotos de la carrera operquè veigueu el perkal!
pasiaauu!!